ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

​Το αρχιτεκτονικό γραφείο Μαρίνα Μάτση ιδρύθηκε το 1982 και έκτοτε αναπτύσσει πλήθος δραστηριοτήτων με βάση τη Ρόδο. Στοχεύουμε στην τελειότητα στην αρχιτεκτονική και στο σχεδιασμό, με έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ως επιχείρηση 4ης γενιάς που ασχολείται με την οικοδομική βιομηχανία, η επιτυχία μας έχει στηριχθεί στο μεγάλο αριθμό των ικανοποιημένων πελατών μας, όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία μας.
Η ειδικότητά μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως σπίτια, ξενοδοχεία, πολιτιστικές εγκαταστάσεις, γραφεία, καταστήματα, βιομηχανίες, σχολεία, κατοικίες για συνταξιούχους, καθώς και ανακαίνιση κτιρίων, μελέτες για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κ.ά. Περηφανευόμαστε για τη δουλειά μας στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και του γραφικού σχεδίου. 
Οι φιλοδοξίες μας

​Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με στόχο την ολοκληρωτική ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι για τον επαγγελματισμό μας, την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, καθώς και τη φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γραφείο.

Για εμάς, η αρχιτεκτονική αφορά τη μετατροπή των προσδοκιών των πελατών μας σε ένα τελειωμένο κτίριο. Οι ανάγκες των πελατών μας, η ελπίδα για το έργο, ο προϋπολογισμός, το τι αρέσει στον πελάτη και τι όχι, τα πάθη και τα ενδιαφέροντα, είναι σεβαστά και λαμβάνονται υπόψη στα σχέδιά μας.

​Έτσι, κάθε έργο ξεχωριστά προσαρμόζεται στις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη.
image-160628-team_icon.png?1455876476592
Η ομάδα μας

Οι αρχιτέκτονες του γραφείου μας απολαμβάνουν να σχεδιάζουν και αγαπούν να μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους μέσω των έργων τους.

​Η ομάδα μας συνεργάζεται με επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, κτηματομεσίτες, λογιστές και δικηγόρους, καθώς και χτίστες και μάστορες. 
image-160669-team.jpg?1455885108133